RSS Feed
Novosti
Sep
9

Kyocera Document Solutions, jedan od vodećih svjetskih ponuđača rješenja za upravljenje dokumentima, je ponosno objavila, da su dva uređaja iz serije ECOSYS, ponovno primili priznanje »Izbor ljeta«, koje dodjeljuje testni laboratorij za ispisne uređaje Buyers Lab (BLI). BLI je nagradio uređaje Kyocera Ecosys FS-4100DN i FS-4200DN sa izborom ljeta 2013, kao izuzetne A4 crno-bijele štampače namijenjene radnim grupama srednje veličine.

Štampači Kyocera, serije Ecosys su do sada primili više BLI nagrada. Pored FS4300DN, su FS-4100DN i FS-4200DN pohvaljeni za razne mogućnosti koje poboljšavaju radne procese, pružaju kvalitetan ispis, brzinu štampe i nizak TCO (Ukupni troškovi vlasništva). Posebno je bila pohvaljena nova pogonska aplikacija za naprednu upotrebu raznih mogućnosti i jednostavnost upotrebe.

U dvomjesečnom BLI-jevem strogom i temeljitom testu izdržljivosti su uređaji FS-4100DN i FS-4200DN uradili 100.000 i 125.000 ispisa, bez potrebe servisiranja ili zastoja papira.

Visoka efikasnost uz minimalan uticaj na okoliš
FS-4100DN, uređaj brzine štampe 45 stranica u minuti je iskazao veliku efikasnost i natprosječnu brzinu ispisa prve stranice u PostScript-u.
Kvaliteta ispisa je nužna potreba te je FS-4200DN  bio pohvaljen za izuzetno oštar ispis, punu paletu polutonova i potpuno crnim nanosom crne boje.

Kyocera je poznata po brizi za okolinu pri razvoju cijele palete svojih priozvoda, zato ne iznenađuje potvrda i od strane BLI: »Kyocera daleko prestiže sve konkurentne proizvode i ostvaruje uspjeh u smanjenju TCO i smanjenju štetnog uticaja na okolinu « izjavio je Simon Plumtree, glavni urednik za Evropu u BLI.

Berthold Hurtz, Produktni direktor u Kyocera Document Solutions Europe B.V je izjavio: «Primljena priznanja »Izbor ljeta« nam podižu samopouzdanje i jača uvjerenje da naši korisnici i partneri dobijaju prave uređaje. Komponente dugog životnog vijeka i energetska efikasnost i ubuduće će biti u središtu naše razvojne i poslovne strategije.«



Komentari (0)
Pošalji novi komentar
 
 
Ime i Prezime:
Email:
Komentari:
Help Desk Software by Kayako Resolve